L O A D I N G

Ha kijk!

Het is een voorrecht om te mogen ontwerpen. Iets nieuws te maken met aandacht. Verrassend, anders en zo dat het past bij wat je zoekt. En je blijvend blij maakt. Op maat en uniek. Doordacht, zodat het klopt, met het hart van jouw zaak.

Een idee komt tot leven, van concept naar design. De kern van jouw boodschap. Van binnen naar buiten. In een passende vorm.
Voor jouw unieke vraag.

Hakijk!
Mooi werk. Dat voor jou spreekt.

Ha kijk!

Het is een voorrecht, om te ontwerpen. Iets nieuws te maken met aandacht.
Iets verrassends, iets anders, dat past bij wat je zoekt. Je verrast en je blijvend blij maakt. Persoonlijk betrokken en op maat gemaakt. Eigentijds en uniek, smaakvol en eigen. Doordacht zodat het klopt, met het hart van jouw zaak.

Een idee komt tot leven, van concept naar design. De kern van jouw boodschap. Van binnen naar buiten. In een passende vorm. Voor jouw unieke vraag.

Hakijk!
Mooi werk. Dat voor jou spreekt.

Hakijk werkt(e) o.a. voor: Amsterdam University Press, Connexion, CBK Leiden, De Binnenvest, De Lakenhal, De Plek, Deloitte en Touche, Djoser, Dura Vermeer-Besix, De Frieslandbank, 3 October Vereeniging Leiden, Erfgoedhuis Zuid-Holland, Falck, Floral Fundamentals, Fotoacademie Amsterdam, Galerie des Amis, Galerie Zien, gemeente Katwijk, gemeente Leiden, gemeente Voorschoten, Geert Jan Jansen, Hamish (Los Angeles), Hooglandse Kerk, Hoog Begaafden Onderwijs Nederland, IBB Kondor, Iclon, Ideatect, ING, Instant Sabbatical, Japanmuseum Sieboldhuis, Kanselarij der Nederlandse Orden, Kenya Flower Council, KIT Amsterdam, KIVI Den Haag, Koninklijk Paleis Amsterdam, KPN, Librije, LiS, Marginpar, Midi, Ministerie van Sociale Zaken, Missing Chapter Foundation, Mount Kenya Flowers, MTC, Museum Volkenkunde, Nedalco, Nicolas Dings, Nuon, Olijf, Paleiskerk, Portaal, Singelpark, Stichting Pieterskerk Leiden, RAP architectuurcentrum, Rijkswaterstaat, Teleac, Teun Voeten, TMI, Universiteit Leiden,  Royal FloraHolland, Spinozahuis, VVKH Architecten, Zelfstandigen Bouw,  e.v.a.

Een sterk beeld zegt meer dan
1000 woorden

Meer dan 25 jaar werk ik al als grafisch ontwerper. Wat een feestje. Elke dag ben ik oprecht blij dat ik dit werk mag doen voor al die uiteenlopende opdrachtgevers. Ik denk graag in concepten. En in vormen die invulling geven aan een boodschap. Een sterk beeld zegt meer dan 1000 woorden. De uitdaging is om een vorm te vinden die past bij jouw vraag en jouw doel(groepen). Daar werk ik graag samen met mijn opdrachtgevers aan. Ik stel kritische vragen en kom snel tot de kern.

De kern die het vertrekpunt vormt voor een beeldtaal of identiteit. Of ik vertaal de essentie naar een op zichzelf staand ontwerp of idee. Helder, mooi en verrassend. Door goed te luisteren naar jouw vraag zodat de vertaling klopt met jouw verwachtingen. Mijn doel is om je verder te helpen met een uniek ontwerp. Dat je helpt met het bereiken van jouw doelen.

Mooi werk. Dat voor jou spreekt.

Daar doe ik het voor.

Kijk even verder >

Een sterk beeld zegt meer dan 1000 woorden

Meer dan 25 jaar werk ik al als grafisch ontwerper. Wat een feestje. Elke dag ben ik oprecht blij dat ik dit werk mag doen voor al die uiteenlopende opdrachtgevers. Ik denk graag in concepten. En in vormen die invulling geven aan een boodschap. Een sterk beeld zegt meer dan 1000 woorden.

De uitdaging is om een vorm te vinden die past bij jouw geluid en jouw doel(groepen). Daar werk ik graag samen met mijn opdrachtgevers aan. Ik stel kritische vragen en kom snel tot de kern. De kern die het vertrekpunt vormt van de beeldtaal of identiteit. Of ik vertaal de essentie naar een op zichzelf staand ontwerp of idee.

Ik maak het graag helder, mooi en verrassend. Door goed te luisteren naar jouw vraag. Mijn doel is om je verder te helpen met een uniek ontwerp. Een maatpak dat jou past en goed voelt. Een product dat je helpt met het bereiken van jouw doelen.

Mooi werk. Dat voor jou spreekt.

Daar doe ik het voor.

Kijk even verder >